We don't remember days; We remember moments.....

By: Mama Adib

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Monday, 20-Oct-2008 13:08 Email | Share | | Bookmark
Aksi-Aksi PeraSan Model Saya.. :P

 
 
 
View all 12 photos...
haa.. uncle ridzam.. mama buat entry khas utk posing aksi2 saya tu.. tu pasal la mama tak letak sekali dalam entry open house kt bawah ni..heheheh...

ni dia hasil gigih uncle ridzam dan auntie melayan karenah saya sementara mama dan abah layan tetamu...















Saturday, 18-Oct-2008 00:23 Email | Share | | Bookmark
Open House + House Warming + Birthday Adib

 
Onyang
 
View all 46 photos...
hai kawan2... sempena raya yang mulia ni.. mama dan abah organized 3 events sekali gus.. Open House Raya.. House Warming dengan yang paling pentingg sekali... Besday saya lerr... syokkkk sgt ari tu.. ramai dtg rumah saya.. sedara mara mama abah.. sepupu2 saya... kawan2 mama abah..dan jiran2 tetangga pon dtg... mama siap belikan ke spongebob utk saya walaupun saya sebenonya tak kenal lg spongebob tu.. tp sebab mama dengan abah yg selalu layan cite tu.. agaknya sebab tu le dia pilih design tu.. paling best time seme org nyanyikan lagu hepi besday utk saya... sampai dua kali le kena nyanyikan sebab saya suka sgt ni ada gambar2 yg unkel ridzam amikkan.. TQ unkle ridzam and auntie...siap bawak saya jalan2 kt taman permainan masa mama ngan abah sibuk layan tetamu..time tu le saya posing sorang2 mcm model..hiiihi mama dan abah serta saya pon nak ucapkan terima kasih bebanyak kepada yg sudi hadir majlis kami buat ni.. mtk maaf segala kekurangan yang ada kt majlis tu.. hope u all seme hepi dtg majlis kami ni.. kalu takde aral melintang..lain tahun kami buat lg yerr..



























Friday, 10-Oct-2008 00:35 Email | Share | | Bookmark
Sambutan Hari Raya @ Melaka

posing kt kerusi baru nenek... :)
Hensem tak saya?
Dengan mama dan abah
View all 4 photos...
Tahun ni adib raya kt melaka....mmg mama dengan abah dah deal gilir2 raya... tahun ni adib seronok beraya sebab dah dpt feel raya tu.. tiap kali org bg duit raya pada adib..adib cium duit raya tu... mama kata malulah cium2 duit depan org yg bg tu.. tp adib tak dulik..adib suka bau duit baru...hehehehehe.. thn ni tema kaler baju kitaorg kaler hijau... seronok dpt jumpa jidi...nenek...atuk...opah..babah moyang.. onyang dan embah yut...dpt jumpa sepupu2 adib yg jauh di perlis dan kt melaka...dapat main dengan diorang...ni ada sikit gambo yg mama adib masukkan..nanti ada gambo lg..mama masukkan lg yer... mama kata apsal la mama mcm nampak gemuk dlm gambo tu...

p/s: lupa nak bgtau... hari raya pertama tu bersamaan dengan birthday saya yg ke 2 tahun.. Hepi Besday to ME!!!

** ramai lak igt aku ngandung..ni tak puas ati ni..seperti yg aku bg alasan pada mrs eyna... kain tu labuh..maklumla baju readymade....kena lipat dua kali..tu pasal nampak mcm peknen..hahahahahaha.... (ayat kaber line tuuuuu... )



Friday, 26-Sep-2008 05:53 Email | Share | | Bookmark
:: SeLaMat HarI RaYa :: MAAF|ZAHIR|BATIN




Quote:
SeLamat Hari Raya

Maaf Zahir Batin

Mintak maaf kalau ada salah dan silap...

Halal kan makan minum yerr...

Jemput lah datang ke rumah yer...



Tuesday, 23-Sep-2008 00:45 Email | Share | | Bookmark
In Memory @ BTM - 15 August 2008

This is the only photo i have with my close friends on my last day @ BTM. It was taken by Mr. Shook ( thanx to Mr. Shook for the nice and memorable shot just for me ). Even though there are few more friends in BTM i didn't manage to see and 'salam' with them on my last day... i hope i can still meet them after this ..or still keep in touch with them...Seriously... i really miss all of them so much jemput la datang rumah raya nanti eh



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net